Randers Skyttekreds

Kærgade 117C

8940 Randers SV

Telefon  86 43 44 56

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CVR 79544019

Skydning er for alle

Grundkursus kun 100,-

Randers-Skyttekreds-04
Randers-Skyttekreds-03
Randers-Skyttekreds-08
Randers-Skyttekreds-12
Randers-Skyttekreds-06
Randers-Skyttekreds-10
DGI_Skydning
IMG_5912
Randers-Skyttekreds_Logo-600x400
Randers-Skyttekreds-07
Randers_Skyttekreds_Logo_DGI-Skydning
Randers-Skyttekreds-14
Randers-Skyttekreds-01
Randers-Skyttekreds-11
Randers-Skyttekreds-05
2013-03-25_SK-Cup_Randers Skyttekreds_s
Randers-Skyttekreds-09
Skydesport
Randers-Skyttekreds-13
DM-2013-Bronze-Foreningshold-BK
Randers-Skyttekreds-02

 

Vi holder grundkursus for nye skytter - kom og vær med til en spændende idræt for alle, i alle aldre.

Tryk her for at læse mere

Skydesimulator

skydesimulator

Skydesimulator

Avanceret

Avanceret-simulator-100

Nyheder 2014

Korte nyheder 2014-09 DM 50,200,300m Ungdom

2014-09-14 DM 50,200 og 300m Ungdom

 

Så gik den weekend. Den gik hurtigt for nogle og langsommere for andre.

 

Vi tog fra Randers skyttekreds fredag kl. 16.30, da hestetraileren var fyldt med rifler, telt, borde, stole og meget andet udstyr og madvarer. Der var rigtigt mange forældre som fulgte med og hjalp med at sætte både børnenes telte og fællesteltet op. Der var også i år flere campingvogne til forældre som ville følge deres børn gennem weekenden. Fredag aften blev der råhygget med chips og sodavand. Alle var i seng omkring kl. 22.00. Det var dog ikke alle som var stille kl. 22. vel piger. Det er heller ikke nemt at sove med en edderkop i teltet.

 

Lørdag startede med vækning omkring kl. 7 og morgenmad kl. 7.30. Den stod på friske franskbrød som et var forældre var kommet med, hvilket vil sige at de havde været ekstra tidligt oppe. Første skydetid var kl. 9.35 og derfra gik det bare fra skydehold til skydehold, men en lille pause kl. 12.00 til frokost i fælles teltet. Solen stod lige på, så siden måtte af teltet for, at det var til at være der for varmen ca. 22 gr. C.

 

Hen på eftermiddagen stod det også klar at vi ikke fik, hverken børne- eller juniorholdet med i finalen på 200m. Alexander Svenningsen overraskede på 200m med 294/8 og endte med en 17. plads, men var ikke med på holdet. Til gengæld fik vi børneholdet på 50m med i finalen på en tredje plads. Sidst på eftermiddag måtte Per desværre køre til bryllupsfest. Han så ikke, at hans børnehold gjorde det så godt i finalen, at de vandt GULD – TILLYKKE til Annemette F. Binder, Benjamin L. Pedersen, Nathali H. Jensen og Emil P. Ø. Jensen. Annemette gjorde det så godt, at hun kvalificerede sig til den individuelle finale på 50m søndag med 400 point og 23 kryds tiere. Lørdag havde vi besøg af Sebastian Vestergaard med sin far.

 

Aftensmaden Lørdag stod på Peders grillmad, burgere og pølser. Der blev ikke spist op selv om Peder fristede et par voksne med en ekstra sprød pølse, godt med grillskorpe. Der blev også lavet majskolber. Efter aftensmaden var der film på 50m banen. Ikke alle var til film, men der blev hygget alligevel. Spillet kort og terningen. Der var også terninger (Rubriks) som fik ekstra mange drej, for at vise samme farve på den samme flade og rigtigt hurtigt. Skytterne blev hurtigt trætte, så alle var i seng kl. ca. 22.

 

Søndag morgen startede igen med franskbrød kl. 7.30 og regnvejr. Der kom flere endags skytter, Victor Gastberg, Daniel Kronborg, Nick Skovgaard Frandsen, Anders Herman Lauersen og Andreas Pedersen. Håber I alle fik en god oplevelse med DM. I hvert fald gjorde Andreas det så godt resultatmæssigt, at han blev nr. 2 i BK 2 klassen på 50m med 398/14. STORT TILLYKKE.

 

Søndag havde vi rigtigt mange skytter til at skyde 300m, men vejr og vind drillede, så flere opdagede, hvor svært det er at skyde på 300m. Kl. 12 var der igen frokost i fællesteltet med rester af pølser og rugbrød. Efter middag fik de sidste skudt mesterskab på 50m, hvis de altså havde opnået mesterskabskravet. Her var de i år meget strikse, hvilket de ikke plejer at være. Efter sidste skydehold kl. 13.50, var der en lille pause inden den individuelle finale, som var blevet udsat til kl. 15. Her kunne vi konstatere, at forældre og andre hjælpere havde taget fælles teltet ned og der kun resterede et par telte, så var vi klar til afgang straks efter finalen og præmieoverrækkelsen kl. 16. Vi finder også ud af, at DGI- Østjyllands landsdelshold på 50m har vundet Guldmedaljer. Udtaget til dette hold fra Randers skyttekreds var Annemette F. Binder, Benjamin L. Pedersen, Andreas Pedersen, Rikke Myken, Sebastian Vestergaard og Anne-Marie Nysom. STORT TILLYKKE TIL JER ALLE. (Vi har taget medaljerne med hjem til Rikke og Sebastian, da de ikke var der ved overrækkelsen).

 

Finalen på 50m for Annemette F. Binder er rigtig nervepirrende, både for træner, skytte og tilskuere, da det går frem og tilbage med en margen på 0,1. Annemette F. Binder ender med en bronze medalje. STORT TILLYKKE til Annemette. Godt gået.

Tak til alle for en hyggelig weekend med både sol og regn. Tak for den store hjælp fra jer voksne. Uden jer kunne vi trænere ikke klare det.

 

PER, JONAS og EVA

 

 

 

 

Korte nyheder 2014-03 DM 15m Ungdom

2014-03-22 DM 15m Ungdom

Dagen startede tidligt kl. 06.00 i Randers skyttekreds og en enkelt sov lidt længere (Emilie). Måske fordi vi havde meldt 2 forskellige mødetidspunkter ud. Efter pakning og kørsel til Vingsted centeret var der rundstykker, juice, ost og pålægschokolade til morgenmad, som Gry havde taget med fra bageren - Herligt. Første skydetid var allerede kl. 8.30 og Emilie nåede også sin skydetid kl. 09.40. Selv Johannes var mødt reglementeret påklædt op. 

 

Sean som først skal skyde søndag gik på opdagelse og fandt nogle af de tiltag, som DGI skydning ungdom havde fundet på. Hurtigt var han tilbage og melde, at han havde flere high scores på et skydespil. Også de andre skytter skulle ud og prøve.

 

Herefter gik det bare der ud ad og ved middagstid var spændingen høj. Er foreningsholdene med i finalen eller ej ?. Der blev fuldt godt med på diverse elektroniske medier Ipads, mobiltelefoner og tavlerne i hal 1 af forældre og trænere. Der skydes finale for børnene på cal. 22 lørdag og på luft søndag. For juniorene er det omvendt, finale på luft lørdag og cal. 22 søndag. Herudover er der individuel finale men kun på cal. 22 søndag.

 

Der var også spænding omkring, hvor skal vi sove i centeret på luksus værelser eller i den gamle bygning ovenpå cal. 22 banerne. Heldigvis kunne denne spænding udløses inden middag og til stor glæde. Luksus værelser i centeret og pigerne (Annemarie, Annemette, Emilie, Nathali og Rikke) fandt hurtigt det bedste 5 mands værelse. Johannes blev lidt overrasket, da han fandt ud af, at han skulle sove på værelse med Eva. Det blev hurtigt lavet om. Til hvis glæde kan ikke siges.

 

Spændingen om finalepladsen blev først udløst omkring kl. 14.15 og JA, børneholdet kom med i finalen på cal. 22, mens juniorerne på luft desværre ikke kom med - selv om de havde skudt rigtig godt. Børneholdet holdt pladsen i finalen og fik en bronze medalje - STORT TILLYKKE.

 

Så er det tid til pause for skytterene inden aftensmaden kl. 19.30. Men for at forældre og andre kan følge med skal der lige ligges billeder på hjemmesiden og skrives lidt om vores dag.

 

Aftensmaden stod på hamburgerryg med mixed salat, pastasalat, grøntsags snacks, persille kartofler og purløgssauce og til dessert var der en lækker islagkage med frugt salat.

 

Kl. 20 var der svømning, som vi dog først nåede til kl. ca. 20.30 på grund af den sene aftensmad. Aftensmaden serveres først når faldmålskydningen er færdig. Herefter var vi tætte tilbage til værelserne, hvor der efter inspektion, blev opdaget et par ekstra piger på værelset - måske nogle Nicklas havde støvet op? Omkring kl. 23.00 var det sengetid og de ekstra piger blev bedt om, at forlade værelset, så der kunne blive ro.

 

Søndag startede med vækning kl. 06.30 og der var en dejlig morgenmad kl. 7. Hvem får måske æg, bacon, pølser, pandekager, rundstykker, basser, pålæg, juice, mælk, kaffe, og diverse morgenmads produkter på morgenbordet der hjemme? Første skydning var kl. 08.30 med Emil og Nicklas. Juniorerne skulle også skyde deres holdskydning på cal. 22. De 2 endags skytter Sebastian Vestergaard og Rasmus Rask kom også i dag for at skyde cal. 22.

 

Emil er rigtig stolt med sin skydning, idet han opnår præmiekravet for BK1 skytter på 200. Jonas og Benjamin får tiden til at gå med rubricks terningen. Sean kommer også igang med skydningen i dag og hans mor kigger forbi. Til stor overraskelse og glæde for Sebastian skyder han 199/8 i hovedskydningen som BK3 skytte. Endnu mere overrasket bliver vi alle (og hans far), da han i mesterskabsskydningen skyder 198/8. Hvilket betyder at han bliver dansk mester i BK3 og skal øverst på skamlen og have guldmedalje. GODT GÅET.

 

Dagen går også med, at finde ud af, hvor mange skytter Randers skyttekreds får med i de individuelle finaler. Det bliver til ikke mindre en 3 stk. med,  Junior Daniel Filtenborg Binder, børneskytte Annemette Filtenborg Binder og børneskytte Emil Piilgaard Ø. Jensen. Så både Jonas, Per og Johannes må som stolte trænere på banen. Spændte tager vi ophold i det store opholdsrum for at følge med på storskærmene, som resultaterne skydes og registreres. Der skydes 10 skud på kommando og der er 1/10 dels markering. Daniel går i finalen med 399 en placering som nr. 22. 1 point efter de førende som starter på 400, så der er noget at indhendte. Daniel ender som nr. 10. Børneskytterne går alle i finalen med 400 point og her er hver eneste 1/10 afgørende. Det bliver en spændende finale, som først er afgjort på sidste skud. Annemette ender på en 7. plads . Med tåre i øjenkrogen kommer Johannes og Per ud. Vi som har fulgt skærmen, kan næsten ikke få pulsen ned.

 

DANMARKS MESTER bliver Emil Piilgaard Øland Jensen fra RANDERS SKYTTEKREDS. STORT TILLYKKE.

 

Landsdelsholdet fra Østjylland får bronze på cal. 22 og her har vi ikke mindre end 6 skytter med fra Randers skyttekreds, Annemette, Annemarie, Benjamin, Emilie, Emil og Nathali. 

 

Tak for en dejlig weekend med hygge og skydning på højt niveau. Tak til de forældre som bakkede os og børnene op.

 

på Ungdomsudvalgets vegne

Eva Thomadsen

 

 

 

 

 

 

 

Korte nyheder 2014-03 Familiehold

2014-03-21 Familiehold - forsøges opstartet til april.

Generalforsamlingen godkendte den 19. marts, at der kan opstartes et familiehold. Skydetiden med trænere vil være onsdag fra kl. 18.00 - 19.00. Herefter vil der være fri træning sammen med seniorafdelingen.

 

Familieholdet er for de voksne som gerne vil lave noget i fællesskab med deres børn. Her vil både børn og voksen blive instrueret af erfarne skytter.  Al skydning i klubben kræver, at man har gennemgået grundkursus.

 

Kontakt Eva Thomadsen, såfremt I kunne være interesseret, Tlf. 25338502, hverdage efter kl. 18.00, undtagen på tirsdage.

 

Korte nyheder 2014-01 Fuldt hus 200

2014-01-22 Fuldt hus 200

Så skete det endelig 2 skytter fik langt om længe fuldt hus 200 ved 3. runde i DGI Østjyllands hyggeturnering på 15 m.

De dygtige skytter er Erik Andersen og Eva Thomadsen. Erik har ikke skudt 200 siden han skød som børneskytte. Eva har aldrig har fået et KAP resultat registret med 200. Erik skød 200 på cal 22, mens Eva skød 200 på luft.

 

Se de digitale skiver.

 

 

 2014-01-22 Erik Andersen 200-reduc2014-01-22 Eva Thomadsen 200luft-reduc

Korte nyheder 2014-01 Kampen om Cup Pokalerne

2014-01-05 Kampen om Cup Pokalerne

 

Her den foreløbige stilling pr. 1. januar 2014 om Cup Pokalerne. Der er stadig en chance for flere at deltage i konkurrencen. Dette er konkurrencen, hvor nye skytter kan slå de gamle gavede, blot ved at deltage i diverse stævner under DGI Skydning.

 

pdficon small Stillingen Børne skytter

pdficon small Stillingen Junior skytter

pdficon small Stillingen Senior skytter

pdficon small Stillingen Åbenklasse skytter

pdficon small Stillingen Veteran skytter

 

 

Aktivitetskalender

KalenderLink : Børn / Ungdom

facebook-icon-logo

Se og synes godt om på facebook

Randers.Skyttekreds

 

Skyttens brugt marked

Søg på hjemmesiden

Hvem er online