Randers Skyttekreds

Kærgade 117C

8940 Randers SV

Telefon  86 43 44 56

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CVR 79544019

Skydning er for alle

Grundkursus kun 100,-

Randers_Skyttekreds_Logo_DGI-Skydning
Randers-Skyttekreds-13
Randers-Skyttekreds-11
2013-03-25_SK-Cup_Randers Skyttekreds_s
Skydesport
DGI_Skydning
Randers-Skyttekreds-14
Randers-Skyttekreds-03
IMG_5912
Randers-Skyttekreds-01
DM-2013-Bronze-Foreningshold-BK
Randers-Skyttekreds-12
Randers-Skyttekreds_Logo-600x400
Randers-Skyttekreds-06
Randers-Skyttekreds-10
Randers-Skyttekreds-05
Randers-Skyttekreds-07
Randers-Skyttekreds-08
Randers-Skyttekreds-02
Randers-Skyttekreds-09
Randers-Skyttekreds-04

 

Vi holder grundkursus for nye skytter - kom og vær med til en spændende idræt for alle, i alle aldre.

Tryk her for at læse mere

Skydesimulator

skydesimulator

Skydesimulator

Avanceret

Avanceret-simulator-100

Nyheder 2015

Korte nyheder 2015-10 DM i foreningsudvikling

2015-10-29 DM i foreningsudvikling

 

Randers Skyttekreds er med i DM i foreningsudvikling. Jonas Holst deltog i september i det indledende møde, hvor nye foreninger som skulle igang med projektet blev præsenteret og der blev kåret en vinder blandt sidste års deltagere. Det er 5. gang DGI sætter foreninger igang med foreningsudvikling. Der er 5 foreninger med fra DGI - Østjylland.

 

Torsdag aften den 29. oktober blev opstartsmøde for alle medlemmerne af Randers Skyttekreds. Du kan se flere billeder under galleriet. Der blev lavet 5 overordnede emner, Aktiviteter, Social, Organisering, Kommunikation og Faciliteter med ideer til udvikling af Randers Skyttekreds.

 

Det er nu op til styregruppen bestående af: Jonas Holst Andersen, Marcus Ranch Rasmussen, Erik Andersen, Lene Myken og Kirsten Hvid at arbejde videre med ideerne inden der i december skal gives endelig emne til DGI, hvad Randers Skyttekreds vil arbejde med det næste årstid for at udvikle foreningen.

 

 

 DSC02263DSC02268

Korte nyheder 2015-09 DM 50,200,300m Ungdom

2015-09-13 DM 50,200 og 300m Ungdom

 

Vi har modtaget dette flotte referat fra Maybritt (Andreas's mor). Tusind tak.

 

Så kom vi til DM – en trofast flok skytter mødte op til DM i år og vi havde skytter i både børne- og juniorgruppen på alle 3 distancer; 50, 200 og 300 meter.

 

Vi ankom fredag – hvor der var afgang fra Randers Skyttekreds omkring 16.30. Nogle med campingvogn, nogle med hestetrailer (ingen heste, men i stedet telt, borde, stole og rifler) og heldigvis også et par biler med forældre, skytter og mad J

 

Fik aftensmad efter en effektiv flok (enhver kunne se, at det har de prøvet mange gange før) havde rejst foreningsteltet på den super-fedtede-ogsindssygt-smattede-og-monster-våde runddél nr. 3.

 

Ikke mindre end 3 hold forældre var ankommet fredag med campingvogne og endnu én af slagsen stødte til lørdag. Der var Eva med sin combi-camp og Peder med sin særdeles veludstyrede campingvogn, 1 familie i telt og også et par skyttetelte stod midt på pladsen. Og så var der et par trofaste hjælpere, der troligt kørte vejen ind dagligt; Kirsten og Per – som også havde Rona og Natali og Gry med.

 

Trods det våde vejr, var humøret højt for både skytter, trænere og forældre.

 

Vi spiste sammen - hele flokken - i foreningsteltet fredag aften – nogle havde selv mad med, andre havde bestilt mad gennem Brian; Mad fra ”Hos Anne Marie”, så der var ingen der gik sultne i seng. Vi hyggede, men gik i seng tidligt, da der jo lørdag ventede en dag med skydning.

 

Lørdag morgen var der morgenmad kl. 7.30. Den første skydetid var 9.35, så der var ikke noget med at ligge og snue til langt ud på formiddagen. Natten havde været våd, så der var flere der havde været vågne til regnens trommen på tag af telte og vogne. Måske det spillede ind på lørdagens skydning, som trods alles gode humør ikke blev til at skrive hjem om.

 

Det mest overraskende var den kædereaktion vi så lørdag morgen, hvor børneskytterne pludselig i ”hopetal”, meldte sig til 300 meter-skydningen – få var tilmeldt din dicipin hjemmefra, så Eva løb i fast rutefart for at få skydetider. Og godt det samme – for det var her, at Sebastian – som aldrig har skudt på 300 meter - satte 146 point ind i første skydning – det var intet mindre end imponerende!! - Og hans mor… Hun var ”ikke til at skyde igennem” – ja, det var en dejlig oplevelse.

 

Kenni løb biatlon – en tur på godt 2 kilometer på 12 minutter (ca.) Det så hårdt ud, men Kenni kunne fortælle, at selv om det var hårdt og svært, så var det også sjovt at prøve. (Der ligger et par billeder af Kenni på DGI’s hjemmeside)

 

Lørdagen gik, og vi blev flere, og flere i ”lejren” Emil dukkede op efter en studietur til Berlin og Lasse kom sammen med sin far og et stk. campingvogn. Skytter og forældre hyggede sig med god mad (Grillede burgere i foreningsteltet, men også grill hos andre på pladsen, om end det tog lidt tid at få gang i kul-grillen, til andres store morskab.(Skal dog siges, at vi fik et herremåltid ud af det med flødekartofler, salat, flutes, flanksteak, koteletter og pølser - ikke dårligt.))

 

Natten til søndag blev også en våd én af slagsen – og søndagen med. Der regnede det meste af dagen, så paraplyerne blev brugt flittigt. Skydningen startede allerede kl. 9, så det var bare op og i gang, trods nattens regn havde holdt et par stykker vågne. Anders satte her 200 point rent ind på tavlen, da han med sit rolige væsen gik til sin meget tidlige morgenskydning – måske slet ikke så tosset at skyde, mens søvnens ro stadig regerer i kroppen. – han blev i hvert fald den eneste skytte der denne morgen fik sat 200 point ind for børneskytterne i RandersJ

 

Da medaljerne skulle overrækkes, havde vi et flot hold på skammel nr.3. Østjylland havde taget 3.pladsen på 200 meter for landsdelshold. – Og her har vi en ordentlig røvfuld skytter – tillykke til jer, Sebastian, Anne-Marie, Nathali, Emil, Annemette, Kenni, Frederik og Andreas.

 

På 300 meter for landsdelshold (Østjylland), havde vi også folk på skammel nr. 3 – Emil og Frederik tog glad mod medaljerne – også på vegne af Nathali der var kørt hjem for at genvinde varme i tæerne.

 

Sebastian tog bronzemedaljen med hjem for 300-meterskydningen for børneskytterne. Flot præstation!

 

Benjamin snuppede bronzemedaljen for juniorerne – også på 300 meter – Flot.

 

Og Selv om det ikke gav medalje, så skal nævnes, at Anne-Marie fik en super flot 5. plads for sin sindssygt flotte præstation på 200 meter; hhv. 148 og 149 point sat ind på skiven – sejt!

 

Heinz og Rikke pakkede foreningsteltet sammen, men vi var en flok forældre der overværede finalerne. Måske var Per også med til det og Jonas og Peder, men referenten her véd det i virkeligheden ikke med sikkerhed. Det jeg véd er, at teltet blev pakket og kørt hjem. Pladsen blev forladt ligeså ren og pæn (og våd) som da vi kom og selv om mange var trætte, var humøret stadig højt.

 

Se også billeder på DGI’s hjemmeside, af bl.a vores medaljetagere.

 

Det var en dejlig weekend. -Tak til alle trænere og frivillige hjælpere. – Og tak for vin, sneakers, kage og andre lækkerier J.

 

 

 

 

Korte nyheder 2015-08 Hjemmeside opdateret

2015-08-02 Hjemmesiden opdateret 

Nu er hjemmesiden blevet opdateret med billeder og resultatet fra 2014 - 2015. Der mangler dog stadig opdatering af klubmestre.

Må jeg på det kraftigste opfordre personer til at melde sig til at hjælpe mig med vedligeholdelse af vores hjemmeside. Jeg magter ikke at gøre det alene.

 

Formand for ungdomsafdelingen

Eva Thomadsen

Korte nyheder 2015-06 Stævneaktivitet

2015-06-14 Stævneaktivitet 

Ungdomsafdelingen var til ikke mindre end 2 stævner denne weekend. Lørdag tog vi til Djursstævne i Lyngby og søndag besøgte vi 50m banerne i Skanderborg. Resultatlisterne er klar - se under fanen Resultater 2015 DGI 50m.

Aktivitetskalender

KalenderLink : Børn / Ungdom

facebook-icon-logo

Se og synes godt om på facebook

Randers.Skyttekreds

 

Skyttens brugt marked

Søg på hjemmesiden

Hvem er online