dgiDGI Landsstaevne 20134. juni 2013

Åbningen ved Landsstævnet 2013 i Esbjerg vil stå som én stor fest, der indbefatter hele Esbjerg Midtby, Gryden (landsstævnets festområde) og Landsstævnestadion, Blue Water Arena, hvor den officielle åbning foregår.

 

Deltagerne har flg. valgmuligheder i forbindelse med ÅBNINGSFESTEN torsdag d. 4. juli 2013:

 

-        Indmarchåbning:

Mærk bruset! Musik og underholdning ved 6 opsamlingssteder i Esbjerg midtby samt udlevering af ”snack-bag”. Du eller dit hold møder ind ved ét af de 6 opsamlingssteder i Esbjerg Midtby til musik, underholdning. Den store menneskehobe vil derefter bevæge sig de omkring  2,5 km. til Landsstævnestadion, hvor du vil mærke suset fra de mange tilskuere, når du passerer slusen ind til stadion. Denne gang skal du og alle de øvrige indmarchdeltagere dog ikke stå i mange, lange minutter og danne formation på stadion. Som indmarchdeltager fortsætter du nemlig ud af stadion og over i vores Festområde. Her kan du eller dit hold sætte sig på græsset i en af byens store parker og overvære den officielle åbning, der bliver transmitteret på kæmpe storskærme. Her er også boder med mad og drikkevarer, musik i teltene og afslappet stævnestemning. Der er lagt op til fest fra start til slut - ren ENERGI. Hvis du vil være sammen med vennerne eller dit hold på en festlig og hyggelig måde, så vælg denne mulighed.
Indmarchåbning kan kun vælges at stævnedeltagere og er gratis.

 

-          Tilskueråbning:

Her får du mulighed for, som tilskuer, at overvære den officielle Åbning på Landsstævnestadion, Blue Water Arena. Bærende elementer i Åbningen er bl.a. indmarchdeltagernes gejst og glæde, faneborg, stævnesang, åbningstaler, værtsbyen anno 2013 og Verdensholdet i flot kunstnerisk helhed, hvor repræsentanter fra regeringen og kongehuset forhåbentlig vil være til stede. Temaet er ”ENERGIER”. Hvis du vil opleve højtideligheden på nært hold og nyde den overvældende stemning på Landsstævnestadion fra en siddeplads på tribunerne, skal du vælge denne mulighed. Pris for stævnedeltagere: 50 kr. Pris for publikum: 150 kr.

 

Festaftenerne, fredag den 5. og lørdag den 6. juli 2013

Efterskolernes Landsstævnehold står bag koreografien til Festaftenerne (samme indhold både fredag og lørdag).  I sammenligning med tidligere Landsstævner vil dette være deres store ”opvisning”. Omkring 4.000 efterskoleelever vil være at finde i de udtryksfulde sekvenser, der skal give de mange tusinde tilskuere en ”opdatering” på dét at være et ungt menneske og del af et efterskoleophold.

Kunstnerisk leder, Sanne Maj Hvelplund, har skabt tankerne bag hele showet i samarbejde med en sværm af dygtige efterskolelærer, gymnaster og koreografer.

Pris for stævnedeltagere: 50 kr.
Pris for publikum: 150 kr.

 

Afslutning:

Landsstævnet afsluttes ved en flot ceremoni på Landsstævnestadion. Mærk de mange oplevelser, venskaber og indtryk løbe gennem kroppen og passere på nethinden, når der bliver sagt ”Tak for nu – og på gensyn”. Bærende elementer i Afslutningsceremonien er bl.a. faneborg, taler, Efterskolernes LandsstævneKOR, Børn fra DGIsydvest, Verdensholdet og præsentation af næste værtsby. Få en fantastisk afslutning på det 26. Landsstævne – og tag energien med hjem!

Pris for stævnedeltagere: 25 kr.

Pris for publikum: 75 kr.

 

Link til DGI & DDS Landsstævne 2013

 

pdficon small DDS Præsentation.pdf

pdficon small L2013-skydning-A5.pdf

pdficon small L13 - oversigtskort skydeområde Måde.pdf

pdficon small Aktivitetsoversigt_Skydning_NY.pdf

pdficon small Beskrivelse af åbning festaften og afslutning.pdf