2013-04-09 Afslutning ungdom indesæson

Tirsdag aften holdt ungdomsafdelingen afslutning på indesæsonen 2012-2013. Der var rekord mange mødt op ca. 50 børn og 50 voksne. Det er fantastisk at se så mange aktive børn og juniorskytter i Randers Skyttekreds og ikke mindst den store forældreopbakning til arrangementet. 

Der var festskydning for både børn og voksne. Grundet den store tilslutning blev der kun tid til at skyde en runde. Trænere og forældre havde bagt, så der var kagebord og kaffe/sodavand mens der blev gjort klar til præmieoverrækkelse.

Klubmesterne blev kåret og der blev uddelt vandrepokaler og ialt 31 medaljer.

Langopokalen (vandrepokal som gives til et særligt medlem af ungdomsafdelingen) blev i år givet til Marcus Ranch Rasmussen for den store indsats Marcus gør for skyttekredsen.

Marcus er hjælpetræner og hjælper med begynderholdene, han sidder i ungdomsudvalget og er med til at planlægge/arrangerer de aktiviteter der tilbydes, han gør rent i skyttekredsen og derud over er han selv aktiv skytte og leverer nogle rigtig flotte resultater - han er både danmarksmester og ø-mester.

Aftenen sluttede med præmieoverrækkelse på festskydningen - tak for den store tilslutning til arrangementet. 

Alle billeder er med © Randers skyttekreds og må ikke bruges med mindre tilladelse er givet af Randers Skyttekreds.

Hvis du finder et billede du gerne vil have fjernet, så kontakt os venligst og angiv hvilket billede du vil have fjernet og hvorfor. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.