2013-11-09 Randers Stævne 15m

Randers skyttekreds holdt Randers åben på det nye elektroniske markeringsanlæg.

 

Der var besøg fra ikke mindre end 18 andre skytteklubber dækkende regionerne Nordjylland, Midt, Østjylland og Storstrømmen.

Der var fuldt optaget på alle 30 baner det meste af lørdagen, så der var godt proppet i opholdslokalet, når skytter til næste skydehold stod klar.Tak til alle de deltagende skytter.

 

Bjarne og Bjarne søgerede for at resultaterne kom hurtigt på resultatlisten. Skytterne kunne næsten ikke nå at pakke sammen på standpladsen, før resultatet var på storskærmen.

Der blev fuldt godt med af forældre og andre skytter i opholdsrummet. Ja, det er andre tider. Før kunne man vente op til et par timer før resultatet var kendt og det blev diskuteret om skuddet var inde eller ude. 

Der skulle også rigtigt mange frivillige til, for at køre papskiverne igennem dømmemaskinerne. Måske kan det være med til at gøre sporten mere interesant, så der kommer flere tilskuerne.

 

Der blev hygget i opholdsrummet og i ungdomslokalet var der gang i bordfodbold, skak og billiard for både børn og voksne. Kursuslokalet og seniorlokalet i kælderen blev også brugt til opbevaring af skytteudstyr m.v.

 

Randers Skyttekreds havde 3 helt nye skytter med, som var til deres første stævne Sebastian Pedersen, Sebastian Vestergaard og Victor Andersen - godt gået.

 

Køkkenet kunne som sædvanlig tilbyde god mad og deres lækre æblekage. Selvfølgelig skulle jeg tage et billede, når der lige blev holdt en lille pause og de fik lidt at spise.

 

Sidst på dagen skulle der pakkes i bilen af Samsø. Handicapafdelingen kom hjem fra stævne i Århus og skulle pakke ud.

 

Emil Nielsen fra V. Hassing skulle både pakke ud og pakke ned igen. Han havde fået en ny luftriffel som blev leveret af Århus skytteudstyr ved Kjeld Holm. Emil har gået til skydning i knap 3 år og er lige blevet junior og som far siger "så holder prisen på rifler sig godt, så det er en god investering".

 

Håber alle har haft et godt stævne og ses igen til næste år.

 

Alle billeder er med © Randers skyttekreds og må ikke bruges med mindre tilladelse er givet af Randers Skyttekreds.

Hvis du finder et billede du gerne vil have fjernet, så kontakt os venligst og angiv hvilket billede du vil have fjernet og hvorfor. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.