2013-12-17 Juleafslutning ungdomsafdelingen

Ungdomsafdelingen holdt tirsdag aften juleafslutning. Der var tilmeldt ca. 35 børn og 45 voksne. Der var festskydning i kælderens inderste baner for børn og alm. skydning for voksne på de øverste baner. Det blev en rigtig hyggelig aften med æbleskiver, gløgg, sodavand og godteposer. Der var rigtig mange dygtige skytter blandt de voksne og søskende. Nogle voksne synes, at deres børn gør det godt, når det nu er så svært at ramme centrum.

 

Børn og voksne blev inddelt i puljer, hvor der var præmie til den bedste og nr. 5 i puljen.

 

Vi vil gerne som trænere (Johannes, Per, Jonas og Eva) sige tak til de forældre, som synes vi fortjente en tak for vores frivillige arbejde. Vi vil også gerne sige tak til de forældre som selv yder en indsats i foreningen. Tak til de forældre som kører til stævnerne, tager kassen, hver tirsdag eller springer til når vi beder om hjælp. Uden jeres hjælp kunne vi ikke klare det hele. TAK.

 

Vi vil også gerne ønske jer alle en GOD JUL og et GODT NYTÅR.

 

Vi ses til første træning tirsdag den 7. januar 2014.

Alle billeder er med © Randers skyttekreds og må ikke bruges med mindre tilladelse er givet af Randers Skyttekreds.

Hvis du finder et billede du gerne vil have fjernet, så kontakt os venligst og angiv hvilket billede du vil have fjernet og hvorfor. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.