2014-03-22 Handicap - Regionsstævne Skive og Jydske mesterskaber Kellerup

Regionsstævne Skive - Få billeder fra afslutningen - Handicapafdelingen i Randers Skyttekreds fik en Sølvmedalje til Jens Frandsen. Gode resultater til alle skytterne i Handicapafdelingen - stort tillykke.

Jydske Mesterskaber i Kellerup 22-03-2014.

Vi havde en kanon oplevelse, en super god stemning hos vores og alle de andre skyttekredses skytter. Efter skydningen var der middag, hvor der blev delt medaljer ud, Randers Skyttekreds tog 3 guldmedaljer, 2 sølvmedaljer og 3 bronze med hjem fra De Jydske Mesterskaber.

Der var 6 skytter fra forskellige klubber der havde kvalificeret sig til finalerne. I finaleskydningen fik Randers Skyttekreds en 3. plads og Bronze til Grethe Maribo og en 5. plads til Marcus Degenkalv.

I løbet af dagen måtte Marie ind for at slappe lidt af et par gange, alt i alt en rigtig god dag fra tidlig morgen til sen aften kl. 22.

Hilsen fra Handicapskytterne fra Randers Skyttekreds.

 

Alle billeder er med © Randers skyttekreds og må ikke bruges med mindre tilladelse er givet af Randers Skyttekreds.

Hvis du finder et billede du gerne vil have fjernet, så kontakt os venligst og angiv hvilket billede du vil have fjernet og hvorfor. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.