2016-03-20 DM ungdom 15m DGI i Vingsted

 

Så er ungdomsafdelingen taget til Vingsted. Vi skulle samles allerede kl. 06.15 i skyttekredsen, da flere skytter havde skydetid kl. 08.30 i Vingsted. Vi kom godt afsted og flere nåede også rundstykkerne inden første skydning. 09.05 gik det løs igen og så havde næsten alle vores skytter skudt hovedskydning. Vi fik også hurtigt en mesterskabsskydning til alle på nær juniorholdet på luft. Vi ventede for at se om de evt. skulle i finalen. Finalen glippede og vi blev nr. 5 en plads fra at komme med i finalen.

 

Da vi var tidligt færdig ventede alle blot på at kunne komme på værelserne, men dem kunne vi først få kl. 14. ÆV.

Så kunne vi jo ligeså godt hygge os med kage og 1 - 2- 3 så nåede jeg kun at tage billede af den ene kagen inden 2 kager var spist. Tak til Gry og Maibritt. De smagte godt.

 

Så skulle der deles værelser og Andreas var noget omsværmet, så han havde svært ved at vælge hvem han skulle sove med. Men til sidst faldt alt på plads og alle fandt sig til rette.

 

Der faldt ro over lejren og der var tid til enten at slappe af eller kigge sig lidt omkring. Jeg tror nok Magnus fik kigget sig omkring med de skyttter han gik sammen med, for der var ikke meget ro på dem.  

Ved 200m banerne var der opstillet det sidste nye tiltag med airsoft skydning. Der fløj hvide kugler omkring i lokalet, så briller var påbudt. Synes der var lidt tivoli skydning over det. Må se om det er noget som slå igennem.

 

Aftensmaden bød på pitabrød med forskellig kødfyld og diverse salat og grønt. Faldt ikke i alles smag. Flere ville hellere have haft varm mad til aften. Overvejer om vi til næste år skal bestille pizza. Der var is til dessert. Det var mere populært. Efter aftensmaden var der svømning for det som havde lyst fra kl. 20.00-20.45. Der var flere som valgte at hygge sig på værelserne i stedet eller går en tur - igen. Efter lidt uro på et værelse blev der sagt godnat kl. ca. 21.45 og herefter blev der ro.

 

Søndag startede tidligt, idet de første skydetider allerede var kl. 8.30. Juniorholdet var atter i kamp søndag på cal. 22 og her måtte vi igen afvente om de kom med i finalen. Det lykkedes med en 2. plads inden finalen med 796/44. Denne plads blev forsvaret i finalen. Tillykke med sølvmedaljen. Da Nathali og Magnus skød 400 på cal. 22 er de også med i den individuelle finale. Over middag kom Alexander Berth og Matti Ottesen som skulle skyde til DM for første gang.

 

Dagen slutter med de individueller finaler og det var en noget nervepirrende ting selv for trænerne som var med Nathali og Magnus på banen. Nathali slutter med sidste skud på en 2. plads og Magnus bliver nr. 9. Nathali bliver også J1 klassemester på cal. 22 med 400/27. STORT TILLYKKE.

 

Tak for denne gang og tak for lån af jeres børn og unge mennesker og jeres opbakning.

 

Ungdomsafdelingen

Eva Thomadsen

 

 

Alle billeder er med © Randers skyttekreds og må ikke bruges med mindre tilladelse er givet af Randers Skyttekreds.

Hvis du finder et billede du gerne vil have fjernet, så kontakt os venligst og angiv hvilket billede du vil have fjernet og hvorfor. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.