2009-05-05

Afslutning på indesæsonen for børn og juniorer blev afholdt tirsdag den 5. maj med festskydning for børn og juniorer, deres forældre og et par bedsteforældre var også på banen. Der blev gået til den og flere udfordrede deres forældre/bedsteforældre - og selvfølgelig var det børnene, der gik af med sejren. Herefter blev der uddelt guld-medaljer og vandrepokaler til klubmestrene samt sølv og bronze medalje efter antal i rækken, se klubmestrene nedenfor.  Som det ses af resultaterne var der tæt konkurrence og et enkelt sted måtte det afgøres på bedst af sidste skud.

 

Der blev set mange glade og stolte ansigter både hos børnene og de voksne.  Vanen tro blev der afsluttet med pølser og sodavand til børnene og kage og kaffe til de voksne. Det blev en meget hyggelig aften og vi siger tak til alle for deltagelsen.

 

På ungdomsudvalgets vegne, Eva Thomadsen

Alle billeder er med © Randers skyttekreds og må ikke bruges med mindre tilladelse er givet af Randers Skyttekreds.

Hvis du finder et billede du gerne vil have fjernet, så kontakt os venligst og angiv hvilket billede du vil have fjernet og hvorfor. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.