2009-10-25

Ungdomsafdelingen var til stævne i Grenå, søndag den 25. oktober. Der var mulighed for at skyde både DDS og DSU, dog i 40 skudsserier. Der var 8 børn og juniorskytter som tog fra Randers skyttekreds kl. 7.30. Første skydetid var kl. 10.00.

 

Efter skydningen var der mulighed for lidt frokost med frikadeller, ribenssteg eller pølser og selvfølge slik til dessert.

 

Kl. 12.00 blev der igen skudt, denne gang på de små skiver. Det blev til meget fine resultater for ungdomsafdelingen. Emilie R. Rasmussen med 399 , René C. Hansen med 398 og Camilla C. Hansen med 397 tog i DDS i nævnte rækkefølge 1. 2. og 3. pladsen for junior klasse 1(René og Camilla skød ikke søndag). Her udover blev det til 2. og 3. pladsen i BK2 med 396 til henholdsvis Daniel Binder med og Oliver Olsen, hvor en enkelt  X ti´er blev afgørende mellem de to. I DSU fik Julie Stensgaard en flot 3. plads i U1 med 389 point og Emilie R. Rasmussen snuppede 1. pladsen i U2 (=stående)med 371, meget flot i betragtning af, at det er første gang Emilie skyder stævne som stillingsskytte.

 

Vi havde alle en meget hyggelig tur og mange tak til de hjælpende forældre.

Alle billeder er med © Randers skyttekreds og må ikke bruges med mindre tilladelse er givet af Randers Skyttekreds.

Hvis du finder et billede du gerne vil have fjernet, så kontakt os venligst og angiv hvilket billede du vil have fjernet og hvorfor. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.