2009-06-14 Ryst sammen Weekend  

Vi startede dagen ud med at børnene, bliv indkvarteret. Drengene i ungerummet og pigerne i kælderen. Derefter var der evaluering om, hvad de forventede af weekenden og hvad de måske kom til at lave i weekenden.

 

Efter det så startede løjerne, med to lille samarbejdsøvelser. Hvor ungerne skulle stille sig op i en række, først efter højde og derefter efter alder, uden de måtte snakke til hinanden. Som tiden gik med det, blev det tid til at få gang futterne så derfor skulle ungerne ud. Hvor de skulle lege en leg der hed katten efter musen.

 

Da de var godt trætte, kom vi til det punkt hvor vi skulle have KAGE/FRUGT.

 

Da ungerne havde fået deres sukkerchok, skulle de i gang med dagens skyde aktiviteter. Som bestod af finale skydning og ja du hørte rigtigt finale. Grunden til det er at vores tema for weekenden er at, vi havde lavet en omvendt weekend, hvor vi spiste morgenmad om aftenen og aftensmad om morgen.

 

Der blev også skudt noget luftpistol nede i kælderen, ellers blev der også gået til den på faldmålende. Med en frisk lille tur op i skoven, for at have noget at skyde med altså ammunition. Derefter skulle ungerne op i skoven igen og prøve en ny leg/spil Live Statego. Efter det var der dømt hyggen med kage og chips og frugt. Hvor de selv skulle levere underholdningen, for et eksempel limbo og gæt og grimasser. Endelig efter en hård og sjov dag, så var det tid til at gå i seng.  

 

Hvor de kunne glæde sig til at vogne op til en dejlig omgang aftensmad, bestående af pasta med kødsovs.

 

Efter en kort natte søvn var det tid til, at ungerne skulle op og på natløb. Kl. 7 om morgen! Hvor der ventede dem en dejlig omgang aftensmad.

 

Derefter var der tid til leg og spas, som for et eksempel gå i dåsen og navne lege. Som tiden gik, var det tid til at påbegynde oprydning hvor der også blevet gået til den, på tros af de var meget trætte. Efter det var der bare tilbage at sige GODDAG og på gensyn.

 

Christian C. Lyngaa

 

Alle billeder er med © Randers skyttekreds og må ikke bruges med mindre tilladelse er givet af Randers Skyttekreds.

Hvis du finder et billede du gerne vil have fjernet, så kontakt os venligst og angiv hvilket billede du vil have fjernet og hvorfor. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.