Aktivitetsdag 16-06-2012

 

Prøveskydning på 10m Elektronbaner : Elektron Skydning / Blinde Skydning

 

Her en lille notits fra den 16. juni 2012, da vi havde aktivitetsdag om efter middagen i Randers Skyttekreds, dette er fra elektron/blindskydning.

Vi startede kl. 14 med hjælperne fra de andre aktiviteter og så gik vi ellers i gang inde på elektron banerne på 10 m. Som min hjælper havde jeg Eva og eftersom der var mange der skulle igennem, så klarede Eva det godt. Der var 37 med i point tællingen, så der var mange som gerne ville prøve.

Hyler systemet var der ikke mange der kunne klare, men brumme systemet var et hit. Vi gjorde det, at de fik en prøveskive til 5 skud og så fik de 2 skiver, hvor der skulle 3 skud i hver. De blev så talt op da vi var færdige.

Ud fra dem der ville prøve at sætte sig ind i hvad blind/svagseende skydning er, synes vi det var en succes.

Eva og jeg prøvede ikke de andre aktiviteter, det var der ikke tid til på grund af den store succes. Alt i alt var det en kanon dag, vi snakkede med mange.

Her er så navnene på de 5, der blev øverst placeret i skydningen, men der er ingen vindere, for alle gjorde deres bedste, bare for at forstå hvad elektron skydning er:

Preben Svenningsen 52 point (forældre til skytte), Preben C. Hansen 51 point, Johannes Nielsen 49 point, Simon J 47 point og Jens Roland 46 point.

Med venlig hilsen og tak fra Anna Grethe

 

Prøveskydning på 50m Faldmål : 50m Faldmåls Skydning

 

Dart : Dart

 

 

Alle billeder er med © Randers skyttekreds og må ikke bruges med mindre tilladelse er givet af Randers Skyttekreds.

Hvis du finder et billede du gerne vil have fjernet, så kontakt os venligst og angiv hvilket billede du vil have fjernet og hvorfor. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.