sk guld2007camilla4-2102 2731erik maja

Randers Skyttekreds er stiftet 14. maj 1861 og er derved en af landets ældste skytteforeninger og en af byens ældste idrætsforeninger.

Skydning er en udpræget familieidræt, hvor alle kan være med.
Vi har tilbud til piger, drenge, kvinder og mænd, børn, unge, juniorer, seniorer, veteraner, handicappede og svagtseende.

Skydning kan bruges som Fritidsinteresse, Idræt, Sport, Fællesskab eller som koncentrationstræning.

Vores ca. 350 medlemmer, har et aldersspænd fra de yngste børneskytter på ca. 8 år, til vores ældste skytter på 75-80 år, så der er mulighed for at hele familien kan være med.

Skytter inddeles i forskellige klasser og aldre, som derved altid passer til den enkeltes niveau, så det er sjovt og spændende at skyde.

I vintersæsonen fra 1.oktober til 31.marts, skyder vi 10m og 15m på vores indendørs baner.

I sommersæsonen fra 1. april til 30. september, skyder vi 50m på vores egne udendørs baner, og 200m, 300m og terræn, på baner i Skibby og Hevring.

Alle vores skytter tilbydes og opfordres til at deltage i ugentlig træning, og stævner og mesterskaber i lokalområdet og regionalt, samt Jyllandsmesterskaber, Danmarksmesterskaber, og vores dygtigste skytter har mulighed for at deltage i Nordiske mesterskaber og Udenandske mesterskaber.

roland11-2

 

Handicapskytter, skyder efter sær­lige regler, og svagt seende skytter anvender et specielt luftgevær. Klubben råder over Cal.22 geværer og Luft geværer, der kan anvendes frit af foreningens medlemmer.

 

LOGO-RS-3Vi har også et par aktivitetsrum med billard, bordfodbold, computer mv. og et køkken hvor der er mulighed for at købe kaffe, slik mv. så der er tilbud til alle i familien.

 

Skydning er et anderledes idrætstilbud, som alle kan deltage i på lige fod.

Der stilles ingen forudsætninger for at deltage, og der kræves ingen speciel beklædning; man kan gå lige ind fra gaden og skyde.

Skytteforeningen stiller alt nødvendigt udstyr til rådighed.

Skydning appellerer bredt og stiller ikke store krav til fysikken.

Erfaringen har vist, at børn, der ikke har haft succes med andre idrætter, fx boldspil og holdsport, ofte har succes med at skyde.

 

Den koncentration der opøves ved skydning, kan smitte af på andre områder.

 

Samværspolitik 2009