Historien bag ungeweekenden

Introduktion:

3 gale videnskabsmænd har indkaldt frivillige subjekter til Randers Skyttekreds i håb om at finde den perfekte skytte. På forhånd har forsøgskaninerne ingen anelse om, hvad det er de er gået med til, men det finder de meget snart ud af. De skal igennem en lang række tests for at se, om de er egnede til at blive klonet. Først og fremmest skal deres skydefærdigheder være i orden, men dette vil blive testet over en længere periode, så det er ikke til at vide, hvem der klarer sig godt.

Men man kan ikke skyde på en tom mave. Derfor er den første opgave, at gå ud i skoven og finde føde som så skal tilberedes på et bål. Den perfekte skytte ved alt om at lave sin egen mad, så lav nu ingen fejl. Ved succes i denne opgave vil der være en fin belønning. Hvert hold skal finde X forskellige ting, som kan være med til give det lækre kød smag. Vi er så venlige at give dem kødet, da der ikke er nogen vilde dyr af særlig størrelse i nærheden.

Forsøgskaninerne skal deles op i hold. Dette er også for at teste sociale færdigheder, og se hvem der er god til at hjælpe andre. Alt sammen meget vigtigt for en perfekt skytte.

Skydning fredag aften:

Som sagt skal forsøgskaninerne have deres skydefærdigheder i orden. For at vi tydeligt kan holde øje med hvem der klarer sig godt på dette område, er det kun én fra hvert hold som må skyde af gangen. Vi tester dem både inde og ude, alle skal nå at skyde 2 gange hvert sted. Vores chef; den grimme professor, har dog krævet at der skal holdes en pause mellem skydningerne ude og inde, og at bliver serveret kage her. Ud over det skal forsøgskaninerne åbenbart også have lov til at købe lidt slik og fylde sig med det.

Mens alt dette står på, skal dem som ikke skyder selvfølgelig også testes på andre punkter. Hertil har vi udtænkt en række spørgsmål som skal besvares, disse vil også have stor betydning for den kommende dags aktiviteter. Og forsøgskaninerne skal have testet deres sanser. Den perfekte skytte er jo hverken blind eller døv.

Senere forsøgskaninernes fysik også på prøve. Særligt udholdenhed er i fokus her, da den perfekte skytte kan ignorere smerte og stadig præstere på højeste niveau.

Igen har den grimme professor vist sig fra sin gavmilde side, og sagt at forsøgskaninerne gerne må sove om natten. Vi havde ellers tænkt os at teste hvor længe de kunne holde sig vågne til en uendelig række afsnit af Hammerslag.

Lørdag formiddag:

Igen har vi udtænkt en række øvelser som forsøgskaninerne skal igennem. Forud for dette skal de dog være godt fodret op, så der er stillet op til det helt store morgenbord.

Den første øvelse er en hold øvelse. Hvem kan finde ud af at arbejde sammen med andre? Da forsøgskaniner er gode til at hoppe (eller er det bare almindelige kaniner?) skal de hoppe samlet i en kæmpe sæk.

Igen er det tid til at teste viden, denne gange i fysikken og kemiens verden. Her har vi klargjort en række eksperimenter som skal udføres to og to. Den perfekte skytte ved nemlig utroligt meget om fysik og kemi, da man aldrig ved hvornår man får brug for dette.

Til slut skal der testes sigte færdigheder med andet end en riffel. Denne gang er det æg som skal kastes mellem forsøgskaninerne, og hver gang det lykkes, skal de rykke længere og længere fra hinanden. Vi forventer selvfølgelig at de mindst kommer op på 50 m. da det er hvad de normalt kan klare sig på.

Bonus skydning, middag og faldmålsskydning.

Fordi vi er nogle ret gale videnskabsmænd, straffer vi gerne forsøgskaniner. Dette bliver gjort her ved at de på hvert hold, skal opnå lige så mange point, på færrest antal skud, som de havde rigtige svar i videns-testen ……. GANGE 10!!

Da den grimme professor hørte om at forsøgskaninerne selv havde været i skoven for at finde mad, blev han stil tosset, og sagde at vi skulle servere et nyt lækkert måltid for forsøgskaninerne til middag. Vi har dog valgt bare at køre i det nærmeste supermarked og købt lidt ting og sager man kan blande sammen til en sandwich. Vi gale videnskabsmænd gider nemlig ikke lave alt for meget.

Ved den afsluttende test, blander vi alt sammen. Både skydning, fysiske tests og hjernevridere. Dette sker på faldmål, hvor patronerne skal hentes i skoven. Men for at få disse patroner, skal der løses en opgave/svares på et spørgsmål eller løses en gåde. En fra hvert hold skyder af gangen, mens resten selvfølgelig hepper på sin holdkanin. Rammer man forbi lægger vi 5 sekunder til tiden, og glemmer man sin sikkerhedsplyk, lægger vi 30 sekunder til tiden. Dette er der selvfølgelig ingen som gør, da den perfekte skytte altid husker det.

Afslutning:

Alle resultater præsenteres. Den kæmpe store udregning med hvem der blev det bedste hold vises. Dog må vi erkende at der ikke var nogen som egnede sig til at blive klonet, så de kan få lov til at gå hjem. I stedet vælger vi bare at klone os selv. Så de kan forvente at se mere til os i fremtiden. MEGET MERE!!!!!

 

Se fotos fra Ungeweekenden