2014-09-14 DM 50,200 og 300m Ungdom

 

Så gik den weekend. Den gik hurtigt for nogle og langsommere for andre.

 

Vi tog fra Randers skyttekreds fredag kl. 16.30, da hestetraileren var fyldt med rifler, telt, borde, stole og meget andet udstyr og madvarer. Der var rigtigt mange forældre som fulgte med og hjalp med at sætte både børnenes telte og fællesteltet op. Der var også i år flere campingvogne til forældre som ville følge deres børn gennem weekenden. Fredag aften blev der råhygget med chips og sodavand. Alle var i seng omkring kl. 22.00. Det var dog ikke alle som var stille kl. 22. vel piger. Det er heller ikke nemt at sove med en edderkop i teltet.

 

Lørdag startede med vækning omkring kl. 7 og morgenmad kl. 7.30. Den stod på friske franskbrød som et var forældre var kommet med, hvilket vil sige at de havde været ekstra tidligt oppe. Første skydetid var kl. 9.35 og derfra gik det bare fra skydehold til skydehold, men en lille pause kl. 12.00 til frokost i fælles teltet. Solen stod lige på, så siden måtte af teltet for, at det var til at være der for varmen ca. 22 gr. C.

 

Hen på eftermiddagen stod det også klar at vi ikke fik, hverken børne- eller juniorholdet med i finalen på 200m. Alexander Svenningsen overraskede på 200m med 294/8 og endte med en 17. plads, men var ikke med på holdet. Til gengæld fik vi børneholdet på 50m med i finalen på en tredje plads. Sidst på eftermiddag måtte Per desværre køre til bryllupsfest. Han så ikke, at hans børnehold gjorde det så godt i finalen, at de vandt GULD – TILLYKKE til Annemette F. Binder, Benjamin L. Pedersen, Nathali H. Jensen og Emil P. Ø. Jensen. Annemette gjorde det så godt, at hun kvalificerede sig til den individuelle finale på 50m søndag med 400 point og 23 kryds tiere. Lørdag havde vi besøg af Sebastian Vestergaard med sin far.

 

Aftensmaden Lørdag stod på Peders grillmad, burgere og pølser. Der blev ikke spist op selv om Peder fristede et par voksne med en ekstra sprød pølse, godt med grillskorpe. Der blev også lavet majskolber. Efter aftensmaden var der film på 50m banen. Ikke alle var til film, men der blev hygget alligevel. Spillet kort og terningen. Der var også terninger (Rubriks) som fik ekstra mange drej, for at vise samme farve på den samme flade og rigtigt hurtigt. Skytterne blev hurtigt trætte, så alle var i seng kl. ca. 22.

 

Søndag morgen startede igen med franskbrød kl. 7.30 og regnvejr. Der kom flere endags skytter, Victor Gastberg, Daniel Kronborg, Nick Skovgaard Frandsen, Anders Herman Lauersen og Andreas Pedersen. Håber I alle fik en god oplevelse med DM. I hvert fald gjorde Andreas det så godt resultatmæssigt, at han blev nr. 2 i BK 2 klassen på 50m med 398/14. STORT TILLYKKE.

 

Søndag havde vi rigtigt mange skytter til at skyde 300m, men vejr og vind drillede, så flere opdagede, hvor svært det er at skyde på 300m. Kl. 12 var der igen frokost i fællesteltet med rester af pølser og rugbrød. Efter middag fik de sidste skudt mesterskab på 50m, hvis de altså havde opnået mesterskabskravet. Her var de i år meget strikse, hvilket de ikke plejer at være. Efter sidste skydehold kl. 13.50, var der en lille pause inden den individuelle finale, som var blevet udsat til kl. 15. Her kunne vi konstatere, at forældre og andre hjælpere havde taget fælles teltet ned og der kun resterede et par telte, så var vi klar til afgang straks efter finalen og præmieoverrækkelsen kl. 16. Vi finder også ud af, at DGI- Østjyllands landsdelshold på 50m har vundet Guldmedaljer. Udtaget til dette hold fra Randers skyttekreds var Annemette F. Binder, Benjamin L. Pedersen, Andreas Pedersen, Rikke Myken, Sebastian Vestergaard og Anne-Marie Nysom. STORT TILLYKKE TIL JER ALLE. (Vi har taget medaljerne med hjem til Rikke og Sebastian, da de ikke var der ved overrækkelsen).

 

Finalen på 50m for Annemette F. Binder er rigtig nervepirrende, både for træner, skytte og tilskuere, da det går frem og tilbage med en margen på 0,1. Annemette F. Binder ender med en bronze medalje. STORT TILLYKKE til Annemette. Godt gået.

Tak til alle for en hyggelig weekend med både sol og regn. Tak for den store hjælp fra jer voksne. Uden jer kunne vi trænere ikke klare det.

 

PER, JONAS og EVA