modreholdet
 

tirsdag 29/09/09

Så gik indesæsonen i luften med fælles opvarmning, men   det har vi jo været vant til på mødreholdet, så det gav ikke den store   udfordning, selv om det knager i den "gamle" krop. Til gengæld må   vi nok sige, at 40 skud på DSU skiven kræver sin kvinde. Desværre måtte vi   konstatere, at der på mødreholdet var mange ledige ståpladser, selv om flere   meddelte, at de ville komme igen når indesæsonen startede. KOM NU OP AF   STOLEN og tag med jeres barn til skydning. Det kunne være rart, at have den   samme hygge, som vi havde sidste år. Men det kræver altså, at vi er et par   stykker til. Vi skyder på samme tid som børnene/juniorerne, så der er ingen   ventetid.

/Eva Thomadsen

tirsdag 26/05/09

Der blev atter talt om pandekager under opvarmningen,   og om hvor flade de skulle være. Der var også nogle knapt så strakte arme   visse steder.
  Til gengæld måtte vi undvære afslapningen, idet juniorerne skulle have   holdskydning på både DDS og DSU skiver.
  Der blev en del arbejde til mødreholdet med skift af skiver og selv træneren   kunne få sved på panden – ellers godt gået juniorer, med pæne resultater.
  Resultaterne for mødreholdet taler vi ikke om, men det bliver bedre for hver   gang vi er på banen.

Med skytte hilsen

/ Eva Thomadsen

tirsdag 12/05/ 09

juniorerne lærte hvad det betød med pandekager.

da de langt om længe fandt ud af det måske ikke

er så tosset med afslapning inden man går på banen.

på banen gik det ok! men en på vores hold fandt ud af

at hvis man skal skyde liggende er det en dårlig ide at   have mobilen i lommen

hvad kan vi så lære af det???

/ Birgit

Her er et referat fra de sidste 10 gange på   mødreholdet.

Vi har øvet nulpunkt og vejrtrækning. Vi er gået fra 15   meter til 50 meter. En stor omvæltning. Det går ikke helt så godt som på 15   meter.
  Marianne er blevet træner for junior skytterne. Mødreholdet varmer op sammen   med dem. Vi har aldresreduktion og skal efter vores mening ikke varme op så   længe som dem. Derefter går vi på banerne, hvor vi først hjælper Marianne med   junior skytterne og derefter skyder selv.
  Der har også været afslutning på 15 meter, hvor der var festskydning,   præmieuddeling, kaffe og kage til de voksne, samt pølser og sodavand til de   unge. Vil da ikke undlade at fortælle, at der var 3 mødre som fik præmier i   festskydningen. 1 første præmie og 2 anden præmier. Flot synes vi selv.

/ Anja

( nu må jeg slippe et stykke tid )

Galleri 2008 Mødreskydning

Det var så sidste træning før vi går udendøres.   Konklusionen for denne form for træning, har været fantastiske.

Mødrene er blevet fantastiske skytter. Selv om, man kan   sige, at skydning er ensformidt tro, jeg ikke at vi har lavet det samme 2   afterne .

Jeg har lært utroligt meget, af at undevise de   fantastiske mødre, så en stor tak og ros, bla. for at de kunne holde mig ud.   Men det har været utroligt sjovt og også alvor.

Så nu må vi jo fortsætte denne røde tråd vi er begyndt   med, på 50 m.

Med Skytte Hilsen

Marianne

tirsdag 24/03/ 09

Vi var atter en lille sluttet kreds til træning i dag.   Vi startede med opvarmning, da vi har erfaret at dette er meget vigtigt for   resultatet af vores skydning, hvilket Marianne jo har sagt til os mange   gange.

Vi har dog stadig ikke opnået 1 1/2 Liters niveauet for   opvarmning, men måske og et år eller to.

Under træningen måtte vi atter konstatere, at det er   svært at opnå nulpunktet. Marianne påpeger hver gang et par småting som til   sammen er med til, at vi skulle kunne opnå dette (løftning af skulderne, den   rette holdning med pandekagerne o.s.v). Og selvfølgelig har vi alle et par   undskyldninger for, at vi ikke opnåede en perfekt skydning (forkerte/dårlige   briller og dårligt knæ m.v.) Hvad Mariannne ikke må ligge øre til !!!

/ Eva Thomadsen

tirsdag 17/03 09

Jeg har jo erfaret at der er nogen ude i det ganske   land , der læser vores dagbog – halløj derude ! De holder øje med mig , og   har undret sig over at jeg ikke har skrevet. Men det er jo sådan, at man kan   risikere at få straf – hvis man glemmer at skrive inden træning. Det er der jo   nogen der har gjort ---- og der er vist også et par gange jeg ikke har været   der.

Jeg ved ikke lige hvad der går galt for os., men vi   sprang over opvarmning og gik direkte til skydning. Jo vi skød rigtig godt –   vi kan godt vi mødre. Vi har erfaret at nogle af os skyder bedst, når   Marianne står og ånder os i nakken med en kommando .

Bagefter lavede vi aftale om afholdelse af julefrokost,   det kan så diskuteres om det er tidlig eller sent, men vi skal have lukket   vores bødekasse op. Dette skal omsættes i mad . Denne aften var der   overrækkelse af pokaler m. m . Hvorfor var der ingen til os ?????????

/ Dorthe Lynge Isaksen.

tirsdag 10/03 09

Som altid begyndte vores træning med opvarmning men   ingen bryster mod væggen og stramme baller så man kan holde en pandekage   mellem dem,det er godt det kun er et mødrehol og ikke et mødrer/fadrerhold   HAHA!

Da vi kom på banen skulle vi skyde blindskydning, uh ha   da! det gik ok marianne syntes vi var seje.

Derefter var det komandaskydning, hvor et par stykker   fik en bøde

Men en rigtig hyggelig aften

/ Birgit

tirsdag 03/03 09

Da holdet i dag var præget af stor fravær måtte   Marianne med på banen. Det blev til lidt af en udfordring og hun forsøgte   diverse undskyldninger som "ikke skudt længe", "ikke det   rigtige tøj" og "skyder normalt ikke i den stilling", men   intet hjalp og hun overgav sig. Vi fik en lille konkurence ud af det over   kaffen. Vi havde selv diverse forklaringer på weekendens dårlige resultater,   som "manglende konsentration", "forkert skydestilling" (så   vi ikke opnåede vores nulpunkt) og "forstyrelser fra naboskytten under   skydningen". Så nu, kan vi mødre måske bedre forstå, hvorfor vores børn   ikke altid kan koncentrer sig og opnå et godt resultat.

Alt i alt gav aftenen en god skydning med mere konsentation   - for vi skulle jo nødigt tabe til træneren.

/ Eva Thomadsen

tirsdag 24/02 09

UPS UPS havde igen glemt at skrive, derfor atter en   gang mig Anja.
  I dag besluttede vi, at vi trængte til indvendig opvarmning, så derfor købte   Rikke en kande kaffe vi delte, mens vi drøftede proceduren for tilmelding til   stævner (virker lidt rodet)
  Der blev igen trænet nulpunkt samt indstilling af riffel. Flere af os varmede   op til stævne i weekenden – spændende hvordan det går.
  Så nu har jeg skrevet 3 gange i træk – og fået det lagt på hjemmesiden, så nu   må en anden tage over.

/ Anja Friis Sørensen

tirsdag 17/02 09

UPS jeg havde glemt at skrive i dagbogen, derfor er det   mig Anja igen. Jeg måtte dog også betale til bødekassen (lidt unfair –   dobbelt straf).
  Sprag igen let over opvarmningen. Der er desværre svingende deltagelse på   mødreholdet. Vi har flere som står tilmeldt uden at møde op – lidt ærgerligt   – det er ellers meget hyggeligt. Der er plads til lidt spas og et godt grin,   selv om vi også skal være seriøse med det vi laver.
  I dag var der flere af os som skulle skyde holdskydning – skulle være skudt   inden 26. februar. Der for passede vi mere eller mindre os selv.

/ Anja Friis Sørensen

tirsdag 10/02 09

Der var ikke så mange til træning i dag, da der er   vinterferie i skolerne, men vi holder IKKE ferie fra skydning.
  Vi har de sidste gange sprunget let over opvarmning samt afslapning på gulvet   (vi er jo mødre og skal passe på os selv og der er koldt på gulvet J).
  Der blev trænet med nulpunkt som er forskellig fra skytte til skytte. Der er   også forskel på om man skyder med klap eller uden (nogen har sågar det ene   brille glas tapet til med pap).
  Efter skydning mødes vi igen i kursuslokalet. Der prøvede vi at pendulere,   hvor vores skud ligger på skiven – uhyggeligt hvor præcist det var. Det er   psykisk, så hvis man tænker X 10’er, så skulle pendulet gerne stoppe der.

/ Anja Friis Sørensen

dato ?

Skydning i mødregruppen.

Som altid begyndte vores træning med opvarmning og   afspænding, hvilket altid skaber en god og sjov atmosfære…

Da vi kom til selve skydetræningen var det virkelig   differentieret undervisning. Marianne skulle hjælpe nogen med at få skudt   geværet ind, andre havde en serie der skulle skydes og endelig var vi nogen   der bare skulle have almindelig træning i at ramme skiven…
 
  / Rikke Søgaard

tirsdag 03/02 09

I dag var vi kun 3 til skydning. Som tidligere lidt   opvarmning - snak - hygge - hvorefter vi skulle skyde. En okay dag, som gik   nogenlunde.

Marianne sagde, at vi skulle sørge for at geværet   flugtede med snoren, der kører skiven ud og ind. Flugtede geværet med snoren,   ville vi ramme plet hver gang (det gjorde vi næsten også)

Det er sjovt at skyde. Det er sjovt at lære nyt, som vi   gør hver gang til skydning.

/ Irene Nissen

tirsdag 27/01 09

Vi blev enige om, at opvarmningen skulle springes over,   og i stedet, brugte vi munden, det var meget hyggeligt.

Da vi kom på skydebanengik det bare " super"   Anja fandt en rigtig god skydestilling og det smittede af på os 2 andre.

Det gik rigtig godt "mange x tiere " og   Maranne var meget stolte af os. ( så vi håber hun har haft en rigtig god   aften)


  / Birgit.

tirsdag 19/01 09

Der var dømt intens opvarmning, med diskussion blandt   de fremmødte. Ja, der kunne godt spores frafald pga. den over landet sig   snigende influenza. Så efter opvarmning blev der af Marianne forlangt 10´er,   intet mindre kunne gøre det. Og der var gode fremskridt over hele linien.   Efter skydningen var der en intens undervisning i sigtekorn, så yderligere   fremskridt, skulle være muligt. Selv om vores opsparingsbøsse ikke just   flyder over med 10'er, håber vi stadig på en "julefrokost" inden   udendørssæsonen.

/ Eva Thomadsen

tirsdag 06/01 09

GODT NYTÅR
  Tirsdag den 6. januar 2009 startede vi efter en god og lang juleferie.
  Vi snakkede lidt om løst og fast, hvorefter det var tid til opvarmning. Der   kom mange knagende lyde fra vores skuldre, de trængte vist til at blive rørt   igen.
  Efter opvarmning skulle vi skyde 2. runde i holdskydning. Det tror jeg gik   meget godt. Der er dog stadig nogen som ikke helt har styr på hvordan et   sigtemiddel skal vende og hvordan man stiller riflen ind.
  Efter endt skydning snakkede vi om hvordan det var gået og hvad vi hver især   gerne vil træne næste gang. Nogen skal træne vejrtrækning andre skal træne   skydestilling.

Der kom lidt i bødekassen, så vi er vist snart oppe på   4-5 happymeals.
 
  /Anja

tirsdag 06/01 09

Skydning 1. tirsdag efter nytår.

Som altid opvarmning - snak - hygge - inden vi skal   skyde.

I dag skulle vi i "hullet". Det er okay, men   man er lidt gemt fra de andre.
  Marianne mente åbenbart, at vi trængte til motion efter julen/nytåret for vi   skulle have pulsen op. Vi skulle løbe 2 omgange fra "hullet" og op   til mødelokalet, hvorefter vi skulle skyde 2 skud. Dette skulle vi gøre 2   gange. Hårdt men sjovt.

/ Irene Nissen

tirsdag 02/12 08

Må nok sige det blev en dejlig aften. Mødrene skulle jo   selvfølgelig også skyde på festskiver. De var de første der stod i køen, de   kunne slet ikke vente med, at skyde. De ville ikke skyde i børnestilling, NEJ   de havde jo lært , at det måtte man ikke.De skød kanon godt alle sammen.

Jeg sagde , at de måtte have en fantastisk god træner   og at jeg heller melde mig på dette hold. Men de blev hurtig færdig med, at   skyde så var gode råd dyre.

Efter som de er blevet så dygtige til, at skyde satte   jeg dem til, at hjælpe andre voksne. De fandt ret hurtige ud af, at det var   faktisk ret svært at lære andre at skyde, men utroligt sjovt.

Selve skydningen var meget anderledes end det de var   plejede. Tænk de skulle ikke varme op. Bare skyde og ikke tænke for meget.

Vi havde det rigtig hyggeligt.Så en stor tak for   hjælpen.


  /Marianne

tirsdag 18/11 08

Så stod den igen på nulpunkts træning. Ja man skulle   tro, at når man er på nulpunktet, så står det galt til. Men sådan er det slet   ikke, og hvem ville tro, at nulpunktet kan være så svært at finde. Ja forstå   det, hvem der kan. Men ikke desto mindre er der mange små faktorer, der hver   især kan gøre en lille forskel, til at nå nulpunket som Marianne igen og igen   forsøger, at forklare os. Fodstilling, spændte muskler, sigtekorn, bagkolben,   kindpuden, bordhøjde, det bagerste sigtemiddel OSV....

Ja, velkommen til Irene som deltog for første gang og   måtte lægge øre til alle disse ting. Også dejlig at se Majbritt igen. Håber   ikke, I er helt skræmt. For jeg synes, vi har et rigtigt godt hold, med sjov,   hygge og serriøs træning.

/Eva Thomadsen

Åben Randers Stævne 15.11.08

Åben Randers Stævne 15.11.08

Så har mødreholdet igen deltaget i et stævne. Denne   gang på hjemmebane. Jeg deltog for første gang i et stævne og var meget   spændt.

Vi lå meget pænt tæt på hinanden resultatmæssigt - men   der er klart plads til forbedringer. I hvertfald tabte jeg konkurrencen til   min søn, som fik højere score.

Det kostede, og jeg kommer nok til at høre for det i   lang tid. Så jeg må vist træne noget mere. Håber Marianne har et par råd i   ærmet.

Det var hyggeligt, at mærke stemningen - spændingen og   sammenholdet. Vi fik hygget bagefter og fulgte nøje skærmen med resultaterne.  

Så det er nok ikke sidste gang, at vi deltager i en   stævneskydning. Marianne udtrykte tilfredshed med resultatet - så helt galt   kan det da ikke være.

/Eva Thomadsen

tirsdag 11/11 08

Vi startede som vi plejer med en kort orintering om   aftens program, da vi er startet på forskllige tidspunkt, samt nogen har   større evner end andre,

er undervisningen meget individuel,

Marianne har hænder fulde når hun nævner dagens   program, utroligt at hun kan blive ved med at have styr på hvor lang hver   enkelt er nået.

Vi havde også, som vi plejer, opvarmning, hvor vi liger   vender om vores håndvægte( 2 halvlitersflasker med vand) snart er klar til at   blive udskiftet med

1,5 l flasker, men så bliver det vist tomme flasker   hvis vi skal klare Mariannes tempo. Efter en hård opvarmning er det tid til   mental-træningen,

og så er vi klar til at gå ned og skyde.

Efter endt skydning samles vi lige for at drøfte   hvordan det er gået for hver enkelt samt hvad vi skal øve.

/Rikke Kirk

tirsdag 04/11 08

Hej alle sammen her er et lille referat fra tirsdag den   4-11. Jeg var med for anden gang og må sige Marianne er en hård træner, men   hun ved hvad hun vil og satser på at lære os alle en masse, så ingen klynk   !!. Jeg fik til opgave at få skudt min riffel ordentligt ind og finde mit 0   punkt, pyh ha det var hårdt, men træning det skal der til så der kommer nok   til at gå et par gange mere inden den er der. Jeg synes at mødre holdet er et   hyggeligt hold hvor vi først starter med opvarmning af hele kroppen inden   skydning og har man haft lidt travlt så får man lige så stille ro på inden   man går ind og skyder, og det er jo en god ting.
 
  / Mette Christensen

tirsdag 28/10 08

vi startede med at snakke om grenå-stævnet, og marianne   fik en 2.plads og anja en 3.plads ( jow vi mødre kan skam godt)
  - efter vores afslapning skulle vi ned og skyde. to af os skulle skyde   blindskydning, en skulle indstille sit gevær og resten af os skulle skyde 2   huller i hver skive og ramme 10`ere .

/ Birgit

tirsdag d. 21/10 08

Marianne har fået os overbevist om , at vi skal med til   stævne i Grenå d. 27 oktober. Så derfor bestod aftenens træning i stævne   skydning.

Selvfølgelig startede vi aftenen med opvarmning og lige   inden vi gik i gang , bankede det på døren og der blev leveret en pose   dejlige boller. Man kunne jo tro at det var bestikkelse, men men bødekassen   undgåes ikke.

Vi fik skudt vores rifler ind og fik skudt vores 40   skud, det var en hård omgang. Men hvad betyder det for mødre der har   musklerne på rette sted, men spændte på resultatet var vi da. Mens vi ventede   på resultatet af optællingen , spiste vi de lækre boller. Det havde vi   fortjent - det blev et godt resultat.

Så vi drager til Grenå og håber det går godt.

NU er vi også snart ved , at kunne huske vores   skyttenummer. Er det ikke bare vildt godt.

Tak for en sjov og god aften.

/ Dorthe Lynge Isaksen

tirsdag d. 14/10 08

Aftenen startede med beslutning om og bestilling af   klubtrøjer.
  Bestillingen lød på trøjer med lidt ekstra skrift på , ligesom de
  fleste af os også skulle ha lidt ekstra stof i disse!!
  Vi håber at trøjerne kan blive klar til stævnet i Grenå d.26.10..
  Efter opvarmning og afspænding (med en let snorken fra min side),
  var det tid til at få afprøvet nogle teknikker til stævnet.
  Vi andre afprøvede sigtemidler for at få et indblik i vigtigheden i at
  huske at se efter disse inden man begynder sin salve.
 
  En dejlig aften - TAK
 
  / Mette Pape

tirsdag d. 07/10 08

Idag havde vi først opvarmning en af junior var med.
  Derefter skulle vi skyde "trappeskydning" .
  Vi skulle først skyde en 9´`er derefter en 10`er, så en 9èr igen.
  En 8èr og til sidst en 9èr Ramte man ikke i den rækkefølge var
  det forfra. Derefter ville Marianne have 3 kryds 10`er inden vi
  måtte pakke sammen. Hun er en hård dame.
 
  / Anja Friis.

tirsdag d. 30/09 08

Trædningen i dag var lidt anderledes, da der desværre   havde
  været et dødsfald i skytteforeningen.
  Vi sprang over opvarmningen og gik ned og skød blindskydning.
  Vi tog det forrerst sigtemiddel ud og vendte den sorte skive væk
  fra os. Marianne bad os lave kryds 10ér
  PU HA det vat svært.Vidste lige hvor skuddet skulle være,
  men kunne ikke ramme den.
 
  /Anja Friis.

tirsdag d. 23/09 08

Superholdet var igen klar til endnu en sjov og lærerig   skydning.
  Denne aften skulle vi have konkurrenceskydning, vi skulle skyde
  40 skud, 2 ”bønner” i hver skive.
  Vi fandt gevær frem og indstillede vores sigtemiddel, inden vi gik
  ind på banen, da vi først kom ind havde vi 25 min. til vi skulle være
  færdig med skydningen.
  Da det skule være ligesom til stævne måtte Marianne ikke hjælpe os.
  25 min. kræver at man pænt hurtigt får justeret sit gevær, og så er
  det jo lige man skal huske hvad vej man skal skrue, så kuglen
  selvfølgelig sidder perfekt hver gang.
  Man fandt hurtigt ud af at man ikke skulle bruge for lang tid på at sigte,
  jo længere man sigter, jo være bliver det næsten, i hvert fald
  for undertegnede.
  Det blev til lidt i bødekassen, da der skulle betales for glemt udstyr
  til opvarmning,
  Så husk altid 2 halvliters flasker.
 
  Næste gang piller vi sigtemidlet af, og laver en pokkers masse kryds-tier.
 
  / Rikke Kirk

tirsdag d. 16/09 08

Jeg vil gerne sige tak til holdet for den pæne   modtagelse og forklaring
  omkring reglerne for mødregruppen. De er helt klare og kan nemt koste,
  hvis de ikke følges.

Efter en dejlig opvarmning og check af diverse udstyr   inkl. BHén
  gik vi til skiven. Aftenens tema var kommandoskydning.

Nu er det jo ikke altid, at vi piger acceptere   kommandotonen kommer
  fra andre en os selv. Så der kom, da også et par tilsidesættelser.
  Men ellers gik det derud af, under kyndig kommando af Marianne
  og færdig skydning på omkring 12 minutter
  - så hvorfor bruge længere tid på det.

Vi glæder os allerede til næste gang - hvor sigtekornet   igen
  skal stilles skarpt.

P.S. Håber jeg kan huske, hvilken vej der skal drejes.

/ Eva Thomadsen

tirsdag d. 09/09 08

Jamen det går jo forrygende godt for super holdet.
  Vi vil gerne sige velkommen til Eva og Rikke , som er nye på holdet.
  Vi har en holdteam som Randers Skyttekreds kan være stolte af og
  vi har det sjovt sammen. Det er vel i bund og grund, det man skal
  bygge sporten op på, hvordan vi gør det ,vil vi da gerne fortælle om
  til interesserede( timeprisen kan aftales )for vi vil jo gerne have
  penge i vores kasse.

Vi er heldige med, at have en homuristisk og kompetent   træner i dig
  Marianne. Du er hård og kontant og bare skøn, vi får da rørt lattermusklen.

Sidste gang øvede vi stadig vejrtrækning -   skydestilling - indstilling af riffel
  og så videre, men så kom vi da på en opgave , der lød på at vi skulle affyre
  et skud trække skiven ind , sende den retur - lægge riflen fra os
  ( selvfølgelig efter sikkerhedsreglerne ) gå væk fra banen
  - komme tilbage og finde skydestillig
  - huske vejrtrækning og så selvfølgelig ramme en kryds tier.
  Hu ha , det var svært, men vi har viljen og det er jo derfor vi er her
  - nemlig for at lære.

Der er jo mange af mændene der er nysgerrige , hvad mon   de laver ??
  og der kommer mange kommentarer så som : er det ammeholdet ,
  jeg syntes jeg kan høre baregråd o.s. v. Men det er kun sjovt.

Nu kan vi jo støtte og vejlede vores børn , idet at vi   selv har prøvet
  at tingene ,altså ikke er lige let hele tiden. Det er vigtig at varme op,
  og vigtigt at lære de forsellige teknikker og ikke mindst at bruge dem.

Vi går glade fra en træningsaften .

/ Dorthe Lynge Isaksen

tirsdag d. 09/09 08

Mødre skydningsholdet siger velkommen til 2 nye mødre   nemlig
  Eva Thomadsen og Rikke Kirk.
  Hele holdet håber, de falder til på superholdet.
  Jeg håber, at mødreholdet vil tage godt imod 2 ungskytter, som
  gerne vil være med i vores opvarmning, udstrækning og mentalafslapning
  på først kommene tirsdag. Det er Amalie Skovgaard og Pernille Poulsen.
  Så må vi jo se hvordan 2 unge mennesker klare en så skarp træning.
 
  / Marianne Poulsen

tirsdag d. 02/09 08

Vi mødte op til vores første aften efter grundkurset.

Vi blev fortalt endnu engang hvordan vi skulle   indstille vores gevær,
  (med kaliber 22) og blev på det bedt om at huske hvad tal vi nu havde :-)
  vi fik også lært om vores nulpunkt og hvordan vi skal trække vejret.

Vi blev også denne gang pålagt bøde, hvis vi snyder med   vores øvelser.
  vores mental- afslapning måtte vi jo desværre springe over da der var en,
  som havde glemt en radio...mon ikke det koster en bøde :-)

/Birgit

tirsdag d. 26/08 08

Det var nu vores sidste gang på begynderholdet, men vi   er alle indstillet
  på at vi selvfølgelig fortsætter med Marianne som støtte og opbakning.
  Denne gang skulle vi prøve at skyde kaliber 22 og derudover finde ud af
  at indstille geværet og vælge det rigtige mål sigte. Det var helt fint og
  efter afstemning på holdet blev vi enige om, at dette skulle være vores
  våbentype fremover. Allerede nu er der kommet så meget i bødekassen
  at vi kan købe et happy meal til deling…
 
  / Skrevet af Rikke

tirsdag d. 19/8 08

Vi var endnu engang mødt op til vores 3 gang på Turbo-   begynderholdet
  for mødre, hvor vi skulle skyde med pibestøtte uden at røre bordet.
  Det var godt nok noget svært, især fordi der var så mange ting at holde styr   på.
  Dog klarede vi os alle ok, vi ramte i det mindste skiven… Det er vildt   hyggeligt
  på vores hold, stemningen er god og positiv med lidt godmodig drilleri.
 
  / Skrevet af Rikke

Tirsdag 12/8 08

Efter 2 gang med undervisning er der nu indført en   bødekasse.
  Det koster 20 kr. pr. fejl man laver med riflen. ( kan godt blive dyrt for   nogen).
  Nu har vi haft 2 gange med skydning i børnestilling. 3 gang skal vi skyde med  
  pibestøtte uden, at røre bordet. Spændende, at se hvordan det går.
 
  / Skrevet af Anja Friis Sørensen

Tirsdag 05/08 08

Tirsdag den 5/8 08 gik starten på Turbo- begynderholdet   for mødre.
  Holdet består af 5-6 mødre til nuværende skytter, som før sommerferien
  snakkede om, at vi lige så godt kunne foretage os noget fornuftigt om   tirsdagen
  når vi alligevel sad og ventede på vores børn. Vi fil overtalt Marianne og
  Ole til at starte holdet efter ferien.
 
  Når vi er til undervisning starter vi med, at snakke om hvordan man
  håndtere en riffel, hvordan man finder sin skydestilling = 0 punktet.
  Derefter laver vi nogle øvelser, for at løsnet diverse spændinger i nakken og   arme.
  Slutter af med at strække ud og mental afslapning
  ( kan være " farlig" efter en arbejdsdag, da man nemt kan falde i   søvn ).
  Så er vi klar til skydebanen.
 
  / Skrevet af Anja Friis Sørensen