Randers Skyttekreds er med til at gennemføre skydning for 5. klasser i DDS hvert år.

Se hvem der er med i Landsdelsfinalen d. 17. november under korte nyheder.

Randers Skyttekreds - SkoleskydningRanders Skyttekreds - Skoleskydning - Dansk-Skoleidræt

 

Randers Skyttekreds - Skoleskydning for 5. klasserSiden 1995 har Dansk Skoleidræt og De Danske Skytteforeninger tilbudt elever på 5. klassetrin at deltage i skoleskydningen, som hvert år samler op mod 10.000 elever over hele landet.

Skydning er et anderledes idrætstilbud, som kan foregå i alle timer og eventuelt også efter skoletid i den lokale skytteforening.

Et idrætstilbud, som hele klassen kan deltage i, da piger og drenge skyder på lige fod.

Der stilles ingen forudsætninger for at deltage, og der kræves ingen speciel beklædning; man kan gå lige ind fra gaden og skyde.

Skytteforeningen stiller alt nødvendigt udstyr til rådighed.

 

Tilbuddet er i øvrigt godt til elever i specialklasser.

Randers Skyttekreds - Diplom SkoleskydningSkydning appellerer bredt og stiller ikke store krav til fysikken. Erfaringen har vist, at elever, der ikke har haft succes med andre idrætter, fx boldspil og holdsport, ofte har succes med at skyde. Den koncentration eleverne opøver, kan smitte af på undervisningen i de øvrige timer.

Det er gratis for eleverne at deltage, og lykkes det dem at komme i landsfinalen og blive blandt de fem bedste hold, er der præmier til klassekassen.

Vinderholdet får 8000 kr., 5.000 kr., 3.000 kr., 1.500 kr. og 1.500 kr. Derudover trækkes blandt de øvrige tilstedeværende hold lod om en præmie på 1.000 kr. Beløbet går til klassekassen.

 

God fornøjelse - tag godt imod den lokale skytteforening, som kontakter skolerne i nærområdet. Sker det ikke, kan interesserede skoler henvende sig til Dansk Skoleidræt.

Hos Randers Skyttekreds står Anny Toft som kontaktperson vedr. skoleskydning: 26 52 34 39

 

Filer til download :

Plakat (A3)

Lærer flyer (A4)

Elev flyer (A4)

Idékatalog (A4)

Vejledning til foreninger (A4)

Tidsplan og indleveringsfrister 2012

 

Randers Skyttekreds - Skoleskydning - 2012 Plakat A3 Plakaten kan downloades i pdf-A3 format her