Status 2012-11-30 kl. 1550Afstemningen er slut - Vi tabte med kun 2 stemmer til nummer 10.


Tak til alle der var med til at stemme på Randers Skyttekreds og var med til at synliggøre skydesporten og ADHD projektet i Danmark, sporten som er med til at give de unge ro og øget koncentration samt fællesskab.

Ved opstarten af Randers Skyttekred´s ADHD projekt med bl.a. Firkløverskolen, fik vi besøg af Jan M. Nielsen fra Nordea region Randers.

Han oplyste, at Randers Skyttekreds, var valgt til at gå videre her fra regionen i konkurrence med de øvrige 20 Nordea regioner.

 

Der skulle findes 3 ud af de i alt 20 indstillinger, som gik videre til det store DIF Gallashow i Herning, hvor vinderen vil blive offentliggjort og præmieret.

 

Nordea ville sætte en meddelelse i Randers Amtsavis og de lokale dagblade, men den mediedækning gik vi desværre glip af.

 

Nordea udvalgte de bedste kandidater som blev præsenteret på Nordeas Facebook side, hvor det så var op til at stemme en favorit inden den 29. november kl. 12:00. De 10 kandidater med flest stemmer kom videre til dommerkomiteen, der derefter udvælger de 3 deltagere, som skal med til Sport 2012 i Herning.

 

Ved udvælgelsen af 'vidneren' lægges der vægt på kandidater, der har:

Gjort sig positivt bemærket ved at have medvirket til at fremme mulighederne for børn og unge inden for sport i lokalområdet.

Sat initiativer i gang, der motiverer børn og unge til et aktivt idrætsliv, som kan være både på bredde-, klub- og eliteniveau og inden for alle idrætsgrene.

 

Randers Skyttekreds har gjort et meget stort frivilligt arbejde, for at tilbyde børn og unge, herunder børn og unge med ADHD og andre udfordringer, en spændende sport, og et fællesskab, som alternativ til holdsport.

Og Randers Skyttekreds tilbyder skolebørn at snuse til skydesporten, i en årlig tilbagevendende skydning for 5. klasser.

Randers Skyttekreds tilbyder desuden børn og unge med handicap og svagtseende, faciliteter der gør det muligt at de også kan deltage i sport.

På det seneste, har der været stor interesse, for skydesporten. idet den koncentration der oplæres, kan smitte af på andre forhold i de unges hverdag.

Randers Skyttekreds følger, på frivillig basis, med i udviklingen inden for skydesporten, som gør at Randers Skyttekreds fortsat kan danne ramme om børn og unge med interesse i denne form for sport og fællesskab.

Nomineringen er meget velkommen i klubben, og hos de mange frivillige og flittige personer, der gør det hele muligt.

 

 

Goer det muligt prisen 2012 - Nominering -A

Vi tog de viste fotos, hvoraf 1 er blikfang på facebook, nu skal vi så have en masse til at stemme på os, og dele nyheden på facebook.

Vi er lagt på facebook med foto og indstillingen til nomineringen.

 

Se også http://www.skytten.dk/Default.aspx?ID=1266&Action=1&NewsId=2491&M=NewsV2&PID=2009

 

 

DSCN9707 DSCN9712