Senior afdelingen starter 50m onsdag den 13. Maj kl. 18.00.

Da der maksimalt må være 10 personer indendørs, kommer det til at foregå meget anderledes end vi har været vant til.

Man må ikke selv låse sig ind i klubben. Når vagtperson er klar til at modtage skytter, lukkes der 9 skytter ind i foreningen. Skytten får udleveret et nummer (kan være en malerpind eller andet) som skal afleveres igen når man forlader foreningen. Skytten henter sit gevær og skydegrej og går på 50 meter banen og afvikler sin træning. Når skytten er færdig skal der sprittes af (bordplade/underlag, støtter, hånd scanner og den lille grønne boks). Skytten gør sig færdig og afleverer sit nr. skilt og forlader foreningen. En ny skytte kan så lukkes ind.

Der opfordres til at begrænse skydetiden, så flest mulige får adgang til at få skudt.

Man møder så vidt mulig omklædt og opfordres til at tage sit skydegrej med hjem, så det kun er våben og ammunition man henter i skabene i kælderen.

Køkkenet er lukket men det er tilladt at opholde sig på parkeringspladsen/ petanque bane og nyde medbragte drikke - men på afstand.

Bemærk: Kun egne høreværn eller ørepropper. skal benyttes..

Når vi har fået mere erfaring med skydning under corona vil vi tilpasse regler/retningslinier!

Betal så vidt muligt med MobilePay!

Der skydes kun på 50 meter!

Booking kan komme på tale når vi ser hvor stor belægningen bliver

Evt. spørgsmål rettes til Erik Andersen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 26928944

 

Handicap afdelingen starter onsdag den 13. maj

Anne Grethe gør opmærksom på, at der pga. corona først er plads til nye skytter til start af indesæsonen (sidst i september).

 

Ungdoms afdelingen starter tirsdag den 19. maj kl. 19.

Vi åbner for selvhjulpne skytter med eget våben. Skytterne skal selv medbringe høreværn/ørepropper samt liggeunderlag, da måtterne ikke vil være tilgængelig.

 

For at ungå forsamling på mere end 10 personer skal skytterne kontakte Eva Thomadsen tlf. 25338502 for at tilmelde sig til skydningen.

 

Vi håber, at selvhjulpne skytter uden eget våben kan starte efter den 8. juni. Det skyldes DSU/DGI-vejledning om, at våben ikke må deles.