Nu også åben for skytter uden eget våben og for skytter som har brug for lidt hjælp.

 

Ungdoms afdelingen tirsdag den 9. juni delt i 2 hold kl. 18. børneskytter og kl. 19. juniorskytter

Skytterne skal selv medbringe høreværn/ørepropper samt liggeunderlag (f.eks. tæppe), da måtterne ikke vil være tilgængelig. Kom til tiden og ikke i god tid, så vi kan undgå at være for mange på samme tid.

 

Forældre m.m. må desværre ikke opholde sig i klubbens lokaler. Vi må henvise til P-pladsen eller en gåtur i området, dog i henhold til forsamlingsforbuddet (forventes at være på 50 personer).

 

Skytterne skal overholde sundhedsstyrelsens anbefalinger (sprit hænder, host i ærme, undgå fysisk kontakt, hold afstand og mød ikke op såfremt du har symptomer på sygdom).

 

Grundkursus kan på nuværende tidspunkt desværre ikke genoptages.

 

Senior afdelingen 50m onsdag den 10. juni kl. 18.00.

Der må maksimalt være 20 personer indendørs, 10 skytter på hvert udendørsafsnit. Der må ikke tages ophold i klubbens indendørs lokaler. (undtagelse administrativt arbejde for bestyrelse). Toiletter må benyttes.

 

Skytten henter sit gevær og skydegrej og går på 50 meter banen og afvikler sin træning. Når skytten er færdig skal der sprittes af (bordplade/underlag, støtter, hånd scanner og den lille grønne boks). Skytten gør sig færdig og forlader lokalerne.

 

Der opfordres til at begrænse skydetiden, så flest mulige får adgang til at få skudt.

Man møder så vidt mulig omklædt og opfordres til at tage sit skydegrej med hjem, så det kun er våben og ammunition man henter i skabene i kælderen.

 

Køkkenet er lukket men det er tilladt at opholde sig på parkeringspladsen/ petanque bane og nyde medbragte drikke - men på afstand i overensstemmelse med forsamlingsforbudet (forventes at være på 50 personer).

Bemærk: Kun egne høreværn eller ørepropper. skal benyttes..

 

Når vi har fået mere erfaring med skydning under corona vil vi tilpasse regler/retningslinier!

Betal så vidt muligt med MobilePay!

Der skydes kun på 50 meter!

Booking kan komme på tale når vi ser hvor stor belægningen bliver

Evt. spørgsmål rettes til Erik Andersen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 26928944

 

Handicap afdelingen onsdag

Anne Grethe gør opmærksom på, at der pga. corona først er plads til nye skytter til start af indesæsonen (sidst i september).